Acer anunta disponibilitatea in Romania a noilor statii de gaming din seria Predator Orion 9000

Echipat, in versiunea de top, cu un procesor cu 18 nuclee si 4 procesoare grafice, Acer Predator Orion 9000 este o platforma extrema pentru jocurile video si crearea de continut.

Bucuresti, 27 martie 2018 – Statiile de gaming Predator Orion 9000, anuntate in septembrie la IFA Berlin, sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania. Orion 9000 ruleaza cu usurinta aplicatii de realitate virtuala si suporta rezolutii peste 8K UHD, fiind echipate, in versiunea de top, cu un procesor Intel® Core™ i9 Extreme Edition, cu 18 nuclee si 36 de threaduri si o placa grafica NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti.

Seria Acer Predator Orion 9000: Putere vizibila

Conceput pentru a intimida adversarii si a face diferenta in jocuri, aspectul impunator al seriei Predator Orion 9000 se datoreaza carcasei exterioare in negru si argintiu, amintind de o nava spatiala, cu iluminare personalizabila RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. Fiind echipat cu doua manere si rotile imbracate in fibra texturata de carbon, Orion 9000 poate fi mutat cu usurinta, in ciuda dimensiunilor sale impresionante. Panourile laterale se deschid fara unelte speciale, simplificand upgrade-urile de componente, iar capacul superior, cu sistem de deschidere push-open, ofera posibilitatea de a schimba rapid ventilatoarele. Un suport frontal pentru casti si ghidajele pentru cabluri ajuta la pastrarea ordinii.

„Predator Orion 9000 este cel mai puternic PC pe care l-am produs vreodata,” a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer. „Cu procesoare cu 18 nuclee si procesoare grafice de top, aceasta este o platforma care intrece chiar si visele jucatorilor si utilizatorilor de aplicatii grafice intensive.”

Racirea cu lichid si IceTunnel 2.0 tin sub control temperatura din interior

Seria Predator Orion 9000 dispune de racire cu lichid si tehnologie IceTunnel 2.0, dezvoltata de Acer, pentru a tine temperatura sub control atunci cand, in joc, actiunea se incinge. IceTunnel 2.0 este o solutie avansata de management al fluxului de aer, care imparte ingenios intregul sistem in mai multe zone de temperatura, fiecare cu propriul tunel de aer care elimina caldura in exterior. Panouri enorme de plasa metalica in partea frontala si deasupra elibereaza aerul cald si lasa aerul rece sa intre, in vreme ce un numar de pana la cinci ventilatoare cu diametrul de 120 mm, situate in fata, deasupra si in spate racesc aerul care circula prin interior. Placile grafice dispun de ventilatoare tip suflanta, care elimina caldura prin spate, iar sursa de alimentare este izolata pentru a se evita interferentele de temperatura.

O platforma extrema pentru jocuri si creare de continut

Pasionatii de jocuri se vor bucura de performantele video oferite de placa grafica NVIDIA® GeForce® GTX1080 Ti cu 11GB memorie dedicata si vor putea rula cu usurinta aplicatii de tip realitate virtuala. In echiparea standard, acest model are 128GB memorie DDR4 SDRAM, stocare pe un HDD de 2TB si un SSD cu capacitate de 512GB.

In ceea ce priveste functia de overclocking, aceasta poate intra in functiune la simpla apasare a unui buton care selecteaza nivelul „turbo” de performanta.

Posibilitatile de conectare de echipamente periferice sunt de asemenea excelente, gratie celor opt porturi USB 3.1 Gen 1 si a doua porturi USB 2.0, plus un port HDMI.

Preturi si disponibilitate

Statiile de gaming din seria Predator Orion 9000 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la un pret recomandat incepand de la 20,999 lei.

Toate modelele Orion 9000 beneficiaza de garantia Free Pick Up and Return, adica preluarea prin curier a produsului defect in perioada de garantie si returnarea acestuia dupa repararea lui.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *