Synology® anunţă RackStation RS3618xs

București, România—Martie, 2018—Synology® Inc. anunță disponibilitatea noului RackStation RS3618xs, un NAS rackmount 12-bay care oferă performanţe excelente, scalarea fără efort a capacității de stocare și soluții optimizate de virtualizare. Noul echipament vine dotat cu o serie de îmbunătăţiri, oferind mediilor de afaceri în curs de dezvoltare, o procesare a datelor mult mai rapidă și o flexibilitate ridicată.

RS3618xs este un NAS de format 2U, alimentat de un procesor quad-core Intel® Xeon® D-1521 și o memorie DDR4 ECC UDIMM RAM de 8 GB, extensibil până la 64 GB. Cele patru porturi Gigabit Ethernet plug-and-play pot fi extinse cu NIC-uri de înaltă performanță(10GbE) prin intermediul slotului PCIe 3.0, furnizând rate de transfer de peste 3.900 MBps și 143.500 IOPS (Input/output operations per second) iSCSI.

Adiţional, pe lângă suportul nativ pentru 12 unități de drive, capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 432 TB atunci când NAS-ul este conectat la două unități de expansiune RX1217(RP), oferind astfel o extindere rapidă a volumului. Capacitatea sa de a gestiona la cerere un spațiu mare de stocare, face ca acest echipament să fie ideal pentru o utilizare ca soluție de virtualizare, server central de fișiere, resursă de backup sau spațiu de stocare iSCSI.

“RS3618xs este o soluție de stocare de tip enterprise care satisface cerințele companiilor mari”, a declarat Jason Fan, Product Manager la Synology Inc. “Companiile pot beneficia de o suită completă de tehnologii de stocare, inclusiv snapshot-uri instantanee şi SSD caching, menținând în deplină siguranță datele şi sporind eficiența în utilizare.”

RS3618xs are ca bază software DiskStation Manager, sistemul de operare avansat și intuitiv destinat dispozitivelor NAS Synology. Acesta vine la pachet cu diverse aplicații, precum partajarea de fișiere şi copierea de date, sau instrumente de colaborare menite să asigure o productivitate sporită a muncii.

Datorită certificării VMware®, Citrix®, Microsoft Hyper-V® și OpenStack Cinder®, RS3618xs poate fi integrat cu ușurință în mediul de virtualizare al unei companii.

Află mai multe despre RackStation RS3618xs: https://www.synology.com/en-global/products/RS3618xs

RackStation RS3618xs va fi disponibil in în România prin IT Direct (www.itdirect.ro)

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *