Instaland camere de supraveghere Hikvision, puteti evita multe surprize neplacute!

Ca să evitati surprizele neplacute, cel mai bine si mai bine este sa achizitionati una sau mai multe camere de supraveghere hikvision  de la Comod.ro.

Chiar asa, n-ati auzit de hikvision si dahua (camere de supraveghere)?  Sunt doua companiii din China, mai exact din orasul Hangzhou. De trei ani de zile, compania Hikvision este cel mai important producator mondial de aparatura de supraveghere video si sisteme de securitate, care proiecteaza si dezvolta solutii inovatoare in materie de sisteme CCTV (Closed Circuit Television, adica, mai pe romaneste, televiziune cu circuit inchis) si camere de supraveghere. Iar cei de la Dahua Technology (companie fondata in 2001), care investesc 10% din profitul sau anual in cercetare, au fost primii care au lansat in China sisteme DVR (Digital Video Recorder).

Cei care au citit best-sellerurile lui James Clavell (Tai Pan si Nobila Casa) stiu ca locuitorii Imperiului de Mijloc se dau in vant dupa proverbe din batrani, cum ar fi „paza buna trece primejdia rea”, pe care expertii in probleme de securitate il traduc prin „e mai usor sa previi decat sa combati”. Chiar daca locuiti la bloc, dar mai ales daca locuiti la casa cu curte (fie ea si vila cu pretentii intr-un cartier rezidential), puteti avea surprize neplacute din partea unora care isi inchipuie ca aveti prea multe si prea mult.

Uneori, astfel de personaje se „dau in fapt” (cum se spune in anumite medii nu tocmai fregventabile) prin faptul ca „baga batul prin gard”. Nu numai la figurat – uneori o fac la propriu! Este o veche metoda de a testa daca o gospodarie este pazita (si cum, si de catre cine) sau nu. Bagand bete prin garduri, cei care au ganduri nu tocmai cinstite vor afla daca locuintele astfel testate sunt sau nu pazite de caini, si, pe deasupra, cum reactioneaza acestia. Si cum reactioneaza si stapanii lor. Ies ei imediat din casa, ca sa vada cine baga batul prin gard? Sunt stapanii casei tineri sau  batrani? Sunt tematori ori nervosi, putand chiar reactiona dur? Si multe altele poate afla cel care va testeazacu batul, iar ceea ce afla, va da de stire „asociatilor” sai. Iar daca gasiti pe gard sau pe peretele de la strada niste semne ciudate, ati face bine sa le stergeti imediat – pentru ca, de multe ori, acestea semnaleaza un „loc bun de dat cu vastul” (ca sa-i citam din nou pe cei cu „studii serioase” facute la „facultatile” cu gratii la usi si ferestre). Daca insa v-ati instalat camere de supraveghere si aratati inregistrarile cui trebuie, respectivele personaje care testeaza cat de vulnerabila este locuinta dumneavoastra vor fi trimise sa-si continue „studiile” – pentru ca, atunci cand vine vorba de anumite fapte, si tentativa se pedepseste…

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *