Exemple de aplicatii pentru folie magnetica

Ai auzit de folia magnetica? Chiar daca nu stii ce este acest material, cu siguranta ai cumparat obiecte care sunt realizate din folie magnetica sau cu ajutorul acesteia. Un foarte bun exemplu sunt unii magnetii de frigider, cei subtiri. Acest material este extrem de flexibil si pe el se poate imprima orice. Datorita acestor proprietati, dar si al altora, el se foloseste in foarte multe aplicatii si poti sa incepi o afacere cu folie magnetica.

Foliile magnetice pot fi taiate cum doresti, pot fi imprimate cu ceea ce iti doresti, iar asta inseamna ca poti de exemplu sa ai propriile fotografii imprimate pe acest suport magnetic, dupa care sa le pui pe frigider. Aceste folii pot fi utilizate cu succes si in publicitate, in gradinite si scoli, birouri, productie si asa mai departe.

Un exemplu foarte sugestiv al folosirii foliilor magnetice este pentru pozele pe care invitatii de la o nunta si le pot face intr-o cabina foto special amenajata pentru asta. Dupa ce isi fac cateva poze, acestea vor fi imprimate pe folie magnetica sau pe banda magnetica, putand fi aplicate usor pe frigider. Cei care organizeaza botezul copilului lor pot de asemenea sa foloseasca suport magnetic pentru poze, atat pentru ei cat si pentru a le oferi invitatilor.

In acelasi mod, putem folosi aceste folii pentru realizarea de magneti de frigider sub forma de suveniruri turistice asemanatoare cartilor postale, sau pe care sa le aplicam pe un suport metalic pe perete.Cu siguranta ti-ai cumparat si tu un astfel de suvenir daca ai fost pe litoral sau in diverse orase din tara.

In productie foliile magnetice se poti folosi pentru diverse marcaje, pentru diverse echipamente. Foliile magnetice se pot folosi chiar si pe autoturisme, pentru reclame. Se pot realiza si carti de vizita magnetice. In gradinite si scoli, cele mai bune exemple de aplicatii ale foliilor magnetice sunt literele si cifrele magnetice.

Folia magnetica se gaseste in comert fie sub forma de role mari, fie sub forma de role mici, numite si benzi magnetice, care sunt mai usor de manipulat si utilizat. Vezi in magazinul Pin.ro ce folii magnetice sunt disponibile!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *