Un lapte magic

Uneori mama, independent de vointa ei, nu isi poate hrani copilul la san. Acest lucru insa nu este un capat de lume. De aceea exista laptele praf. Prima formula de lapte praf a fost fabricata in jurul anului 1800 si de atunci tot mai multe astfel de alimente pentru sugari au fost introduse pe piata. De la an la an acestea se imbunatatesc pentru a oferi copiilor tot ce este mai sanatos si de calitate. Unele marci sunt foarte bune, altele insa lasa de dorit deoarece nu respecta anumite standarde obligatorii in pregatirea formulei. De aceea parintele trebuie sa se informeze foarte bine in legatura cu ce marca de lapte praf va folosi.

Laptele pentru bebelusi trebuie sa fie “magic”. Pentru mine un astfel de lapte a fost cel de la Topfer.

De ce il consider un lapte magic?

  1. Laptele Topfer este creatia unei companii germane renumita in toata lumea. Faima sa vine din logevitatea, perseverenta, seriozitatea si grija deosebita pentru cei mici.
  2. Laptele praf de la Topfer este prelucrat din lapte pur, organic adus de la fermele din muntii Alpi, in renumita zona Allgau.
  3. Firma a evoluat in continuu, incepand cu anul 1911, atunci cand un om ce isi dorea sa vada copii mai sanatosi si bine hraniti a deschis acest loc unde a inceput sa pregateasca aceasta formula cu ajutorul medicilor, in scopuri terapeutice.
  4. Formula este considerata de medici ca fiind una din cele mai sanatoase si mai apropiate de densitatea si compozitia laptelui de mama.
  5. Contine un numar impresionant de vitamine si minerale, proteine doar atat cat este necesar. In plus cei de la Topfer au adus o imbunatatire prin cele 4 Bifido culturi.
  6. Lapte praf Topfer contine acizi grasi de Omega 3 si Omega 6.
  7. Cantitatie de elemente nutritive sunt diferite in functie de varsta copilului. Fiecare formula este adaptata nevoilor copiilor la varsta respectiva.
  8. Topfer este cel mai recomandat lapte praf de catre pediatri si neonatologi deoarece acestia au incredere in calitatile nutritive ale acestuia, dar si in felul in care a fost preparat.
  9. Conform statisticilor, se pare ca formula organica a acestuia il face unul din produsele tolerate de cel mai mare numar de sugari.
  10. Pentru copilasii cu probleme gen alergii exista formula speciala, hipoalergenica.

Desi, in momentul in care eu a trebuie sa decid asupra laptelui praf pe care sa i-l dau copilului, o alta marca era comercializata si promovata, am ales totusi sa am incredere in sfatul medicului meu si sa merg cu Topfer. Nu regret nicio clipa acesta decizie. Copilul meu s-a dezvoltat frumos, este un bebe sanatos si fericit.

In prezent toti mai multi pariniti au aflat de acest laptic “magic” si sunt foarte fericita ca si ei le dau sugarilor Topfer. Pentru noi a facut minuni.

Si ca un sfat despre locul unde il puteti achizitiona la cel mai mic pret de pe piata, accesati bebelusultau.ro si comandati-l de aici. Pretul este foarte bun. In plus, veti descoperi o gama larga de alte produse pentru alimentatia copiilor, pentru igiena lor, dar si pentru ingrijirea proaspetelor mamici.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *