Panasonic aduce soluții inovative la Jocurile Olimpice și Paralimpice de Iarnă PyeongChang 2018

București, 06 februarie 2018 – Panasonic Corporation, în calitate de Top Sponsor al Jocurilor Olimpice și Partener Internațional Oficial al Jocurilor Paralimpice, susține cea de-a XXIII-a ediția e Jocurilor Olimpice de Iarnă și cea de-a XII-a ediție a Jocurilor Paralimpice de Iarnă, care se vor desfășura în PyeongChang, Korea. Cu această ocazie, compania anunță lansarea unei serii de activități de marketing foarte atractive pentru public. Prin intermediul acestor acțiuni, Panasonic își propune să redea entuziasmul și splendoarea sportului și să sprijine dezvoltarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice.

Este o mare onoare pentru Panasonic că participe, de 30 de ani, la unul dintre cele mai mare evenimente sportive. Prin inovațiile pe care le introduce, compania oferă fanilor din toată lumea ocazia de a împărtăși pasiunea lor pentru Jocurile Olimpice.

Panasonic va furniza 5 proiectoare PT-RQ32K cu tehnologie ultra-high-brightness compatibile4K, care vor fi instalateîn sala cinema-ului 8K de la International Broadcasting Center din PyeongChang decătre Olympic Broadcasting Services(OBS)și Japan Broadcasting Corporation (NHK), pentru promovarea imaginii 8K. Prin inițiativa de prezentare a calității imaginii 8K și HDR, care reprezintă următoarea generație a calității imaginii de înaltă precizie, pentru prima dată la Jocurile Olimpice, Panasonic va contribui, utilizând imagini extrem de realiste, la propunerea unui nou stil de vizionare a întrecerilor viitoarelor competiții cum ar fi Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Aderând laidealurile Mișcărilor Olimpice și Paralimpice, Panasonic Center Tokyo va implementa diverse inițiative de promovare. Zona destinată expozițiilor de la primul etaj al clădirii va găzdui o serie de exponate interactive regăsite sub trei tematici: sport, cultură și educație.De asemenea, Panasonic va implementa o gamă largă de activități în spațiul de evenimente NEXT Communications, la care un mare număr de persoane, inclusiv copii și tineri,pot lua parte. Panasonic își propune să susțină dezvoltarea Jocurilor chiardin Ariake, una dintre principalele locații ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020.

Pe lângă activitățile enumerate mai sus, Panasonic Center din Tokyo va găzdui o expoziție specială în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChangdin 2018, în colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional. Un nou spațiu expozițional pentru prezentarea de imagini de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyenongChang 2018 va fi amenajat la primul etaj, permițând vizitatorilor să experimenteze entuziasmul competițiilor prin intermediul conținutului video și a altor mijloace media.

Timp de peste trei zile, între 22 și 24 Februarie, Panasonic va organiza o serie de evenimente în colaborare cu Tokyo 2020 Live Site in 2018*, care vor fi co-suținutede către Guvernul Metropolitan al orașului Tokyo și Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo. Evenimentele vor avea loc în Symbol Promenade Park din Ariake, pentru a amplifica entuziasmul din jurul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarna PyeongChang 2018 și a contribui la susținerea mișcării olimpice.

Activitățile de sponsorizare precedente ale Panasonic au fost postate pe pagina de Facebook a companiei și pe site-ul oficial https://www.panasonic.com/global/olympic.htmldedicat Jocurilor Olimpice și Paralimpice. În timpul Jocurilor, Panasonic va utiliza aceste mijloace de comunicare pentru a posta actualizări privind activitățile sale de la fața locului, pentru a împărtăși cu întreaga lume pasiunea și entuziasmul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarnă PyeongChang 2018.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *