Dezinsectie plosnite pentru a spala rusinea

Omul isi schimba adeseori atitudinea in functie de situatie. De pilda il ciupeste un purice la altul in casa, de la soareci sau de la pisica? Doamne, ce rusine! Sa aiba casa plina de purici? Puricii inseamna lipsa curateniei. Cate substante sunt si cate posibilitati sa scapi de ei? Este posibil asa ceva???
Cand este la altcineva este usor de condamnat. Cand ii gaseste la el, se scuza la fel de usor:”Nu stiu de unde au aparut. Precis mi i-a adus cineva. La mine este curat luna!”
Ei, da oamenii au multe motive de rusine, desi oricui i se poate intampla. Puricele sare de pe o haina pe alta, paduchele adora parul curat sa aiba el ce murdari si fruntile albe sa le faca de rusine. Si plosnitele prefer lenjeriile albe si se intind ca o pecingine. Se ascund in haine, in captusala se aplatizeaza sa nu fie vazute, iar noaptea, cand este somnul mai dulce, iti sug sangele si raspandesc un parfum ingrozitor.
Toate vietatile care ne ciupesc mai lasa si urme pe piele, de parca ar spune:”Pe aici am trecut eu, plosnita.”, “De aici am ciupit eu, puricele”, “Din capatul acesta de piele am supt sange eu, tantarul.”
Toate sunt pe capul bietului om! Cand ai musafiri si ii culci in camera buna, iese un destept de soarece, chitaie si roade toata noaptea, iar catre dimineata mai trece si peste ei in pat. Normal ca vor face ei cumva sa-ti bata obrazul ca tu ai dormit linistit cand i-ai vizitat.
Daca nu vrei sa ajungi “negustor de plosnite” si sa se inmulteasca necontrolat dupa ce le-ai luat gratuit din autobuz sau de la hotel (plosnitele adora sa se cazeze la hotel!), programeaza urgent dezinsectie plosnite.

Firma 3d-deratizarecompleta.ro iti sta la dispozitie si iti scoate rusinea din casa.
In timpul vietii, o insecta adulta depune 200-300 de oua , din ele ies larve care devin adulti. Daca nu intervii la timp, vor iesi convoi noaptea sa se hraneasca din sangele tau. Corpul va fi acoperit de blande si iti va fi rusine sa te dezbraci pentru un control medical sau sa te schimbi de fata cu colegii.
De ce sa chemi profesinistii de la 3D-deratizarecompleta.ro?
-tu folosesti subtante otravitoare si este posibil sa-ti faci rau tie si familiei, ei vin cu cele mai bune substante, care nu dauneaza omului
-ei au metode fiindca au experienta in deratizare, dezinfectie si dezinsectie, in timp ce tu actionezi haotic
-ei au aparate si echipamente, tu mergi pe improvizatie
-ei stiu cum sa le distruga pe toate, de tine se ascund.
-cand cumperi substantele mai aud si altii ca ai plosnite, cei de la firma pastreaza secretul.
Sper ca nu disperi fiindca ai descoperit ca ai plosnite. In viata omul trece prin multe. Nici daca vezi la altii, nu te grabi sa condamni ca nici tu nu erai murdar, cand te-ai trezit cu puricii pe cap! Au venit ca le place si lor sa traiasca in curatenie.
Tot ce ai de facut este sa contactezi firma numarul 1 din Romania si sa scoti parazitii din casa.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *