Cu un ceas bun stii pe ce lume traiesti

A batut vantul toata noaptea si a smuls copaci din radacina. Toate lucrurile cotorogeau prin curte si cel mai mult ne-am temut sa nu ne ia acoperisul.
Pe la 21 am ramas fara curent, noroc ca patul era facut si avem o lanterna pe care o folosim pe rand: eu si colegul meu de camera. Telefoanele ni s-au descarcat si chiar nu am sti pe ce lume ne aflam daca nu am avea ceasuri.
Le-am cumparat din magazinul Creasmania fiindca ne-am indragostit pe loc de modelele elegante si de preturile mici. Am prins si reduceri de pret, dara acest amanunt nu trebuie sa-l afle decat prietenii.
-Cine mai poarta, draga, ceasuri dama m-a intrebat ironic o colega de birou?


I-am explicat rabdatoare ca femeile inteligente si romantice, fiindca sotul meu imi facuse cadou ceasul de care m-am indragostit pe loc: Ceas de dama
GUESS VALENTINA W0910L1. Ma mandresc sa-l port la mana, dar cel mai mult sunt fericita pentru ca el mi-a declarat iubirea in acest mod. Este ca si cand mi s-ar spune ora exacta a inimii lui, deoarece cadranul argintiu este in forma de inima. Sublima idee, poate de aceea am fost intrebata rautacios cine mai poarta ceas de mana, vezi, Doamne, in afara de mine.
Apoi am cautat si eu ceasuri barbati. As fi dorit sa-i iau unul care are pe cadran doi sani frumosi de femeie, sa-i arat ca nu sunt geloasa sau tancuri sau avioane. Dar este prea elegant si prea serios, de aceea i-am comandat Ceas barbatesc  GUESS VOYAGE W1040G3 : cadran negru, bratara metalica aurie, afisaj complet. Dimineata am ajuns la timp la serviciu datorita ceasurilor de mana comandate pe Ceasmania, in timp ce toti colegii care ne intrebau la ce folosesc au intarziat.


Cand lipsa electricitatii paralizeaza totul, doar ceasul de mana iti spune pe ce lume te afli.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *