Avem rafturi si pentru banii dumneavoastra!

Am vazut vanzatori care te privesc cu atentie de sus pana jos, evalueaza puterea ta de cumparare si isi adapteaza comportamentul acestei situatii. De pilda, cand pretul te copleseste, simt o imensa satisfactie cand te faci mic la propriu si la figurat si mai ales cand pleci din magazin…
Am surprins fel de fel de discutii intre vanzatoare si mi-am binecuvantat urechile:
-Clienta aceea nu avea deloc simtul masurii! Se uita la o rochie care nu-i intra nici pe un pricior, draga! (Poate nu se uita pentru ea!)
-Un parlit de client, cu bani putini, daca nu m-a sacait ieri cu intrebarile: „Cat costa aia? Cat costa cealalta?” Iar dupa ce a vazut el cum stau lucrurile a iesit invartindu-se din magazin…
La Storeexpert intru mereu pe site cu mare drag, fiindca lucrurile stau diferit. Nu ma gandeam vreodata sa existe vanzatori care sa-si trateze cu atata empatie si consideratie clientii. Le-am scris un e-mail cerandu-le sfatul despre organizarea unui depozit si mi s-a parut corect sa le comunic bugetul, unul micut, cat imi mai ramasese dupa toate celelalte investitii.
Iata raspunsul lor:
„Avem marfa si pentru banii dumneavoastra si va vom oferi tot ceea ce este mai bun. Pe stoc sunt rafturi metalice second hand elegante, rezistente, la un pret foarte bun. Va garantam calitatea lor, dar pentru mai multa siguranta va propunem un pachet complet de servicii care cuprinde: proiectarea, transportul, montarea, repatatiile lor in caz de nevoie, inspectii periodice, iar la nevoie relocarea. Dorim sa deveniti partenerul nostru, de aceea daca nu dispuneti nici de acesta suma, va propunem leasing rafturi.”
M-am manifestat zgomotos ca un copil fiindca mi s-au parut cei mai generosi distribuitori de rafturi metalice, constructii si structuri metalice si utilaje performante din lume. Nu poti sa fii tratat in acest mod si sa nu cumperi nimic!


Nu ai bani multi?Se gasesc pentru afacerea ta rafturi metalice second-hand la fel de functionale cum sunt cele noi si insotite de aceleasi servicii. Nu ai bani suficienti nici pentru acesta achizitie? Ei, bine poti inchiria rafturile pe o perioada cuprinsa intre 12-60 de luni, fara avans, plata fiind esalonata!
Nicaieri nu gasesti mai multa intelegere ca in acest magazine pentru produse foarte importante in procesul productiv, dar si in cel commercial!
Ar fi fost potrivit ca reprezentantii Storeexpert.ro sa spuna:”Daca gasiti in alta parte facilitati mai multe ca la noi, va dam garantat banii inapoi!”
Si stiti ca nu v-am spus tot? De pilda daca aveti nevoie urgent de rafturi metalice, iar afacerea dumneavoastra nu poate astepta, in 24 de ore primiti raspuns la cererea de inchiriere, iar peste cateva zile rafturile sunt montate si le puteti folosi.
Nu este necesar sa va deplasati la sediul magazinului, sa duceti actele in original, ci le scanati, le trimiteti online si asteptati.
Sentimentele mele de recunostinta fata de un comportament comercial exemplar se manifesta prin recomandarile pozitive pe care le voi face acestui partener loial de afaceri. Nu cunosc un alt furnizor de rafturi metalice la fel de atent fata de cumparatorii sai cum este Storeexpert si sa pretuiasca atat de mult fiecare banut al cumparatorului, oferindu-i cele mai bune solutii si servicii care sa se incadreze in buget!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *