Tricouri antialcool si tricouri proalcool

Nimeni nu s-a gandit sa faca educatie prin tricouri personalizate, asa cum fac cei de la Tricouri-misto.ro.
De pilda se face consiliere pshihologica pentru cuplu, terapii pentru alungarea pesimismului, cultivarea gustului pentru tesaturi de calitate (bumbac 100% care lasa pielea sa respire in voie si nu miros urat din cauza transpiratiei, cum fac cele sintetice) si mesaje amuzante, dar si educatie antialcool si justificare pentru consumatori. Libertatea de exprimare nu este deloc cenzurata aici, astfel ca omul isi poate exprima in voie preferintele, nevoile de orice tip, isi poate etala calitatile si ascunde defectele si spune in public injuraturile.
tricouri haioase cu tematica alcoolica va stau la dipozitie in magazin. Vara s-ar putea sa vedeti fete care poarta tricouri cu mesajul:”Acesta puicuta are nevoie de bere” si baieti care nu se sfiesc sa arate ca:”Acest tip are nevoie de bere”. Nevoia de bere este asa de mare, incat unii isi imagineaza valuri de bere pe tricourile lor!

Hei, sa facem un pas catre tarii sa vedem de ce sunt ele in stare! “Red Bull iti da aripi, Vodka 4×4”.
Doar nu v-ati gandit ca veti castiga o masina de teren band tarie, ci veti avea tractiune dubla, asemenea masinilor, adica pentru mai mult echilibru veti ajuta picioarele cu mainile…
Privind mesajul imi amintesc de un barbat beat pulbere care mergea cu o viteza uimitoare cu spatele, se dezechilibrase, fara sa se poata opri si risca sa se loveasca de cladiri sau de masini. Atunci disperat ca nu-i mai functioneaza picioarele si creierul nu-i mai poate coordona motricitatea, a inceput sa strige:”Fra-fra-fra-fra-fraaaanaaa!” Noroc ca au sarit spectatorii si i-au oprit datul cu spatele. Cu alta ocazie am vazut un betiv care-si imagina ca este la volan si conduce. Imita el de zor zgomotele de motor ale masinii, claxonul, iar cand cineva l-a oprit sa-i dea covrigi, el a aratat cu mana catre spatele sau spunand:
-Arunca-i in caroserie!
Verbul a uita este monovalent: “Bei sa uiti”, dar niciodata “Nu uiti sa bei!” Amatorii de alcool spun adesea ca nu beau niciodata apa sa nu rugineasca. Acesta este o dovada crasa de egoism. Daca vreti proba de altruism imbracati tricoul pe care scrie:”Salvez apa band bere”.
Uneori tricourile anunta faptul ca purtatorii lor sunt majori, adica autorizati sa bea bere, dar destul de faliti sa caute un sponsor serios. De ce beau oamenii bere? Fiindca berea te face foarte foarte destept si: “Mai bine burtos de bere decat cocosat de munca”.

Pana la urma: “toti avem nevoie sa credem in ceva”. Admiteti asta, nu? Atunci de ce sa nu dati dreptul anumitor persoane sa creada in berea lor, sa creada ca isi vor mai lua una?
Poti fi categoric cand iti faci publica preferinta fata de un anumit tip de bere si sa porti tricoul:”Bere fara alcool sa bei tu cu ma-ta!”
Si cand el este ametit de bautura si are chef de dispute, tu, jumatatea lui cea inteleapta, imbraca repede-repede tricoul :”Stai calm! Sunt gravida”.
Ar fi si un soi de repros ca in timp ce tu ii porti copilul, el sta prin carciumioare.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *