Pentru bebelusi, costumase cu dragoste

Despre bebelusi nu poti sa vrobesti altfel, decat cu infinita duiosie. Privirea curata, zambetul care porneste direct din suflet (fiindca nu l-am exersat inca pe cel fortat) ne cuceresc inimile si scalda casa in lumina. Ma gandesc acum ca persoanele care croiesc, cos si vand haine pentru bebelusi trebuie sa aiba sufletele curate-curate. Nu se poate sa vezi bluzitele minuscule, diafane si sa mai fie loc de ganduri negre in minte! Bebelusii au nevoie de dragostea tuturor sa cresca, sa prinda curaj si sa infrunte singuri viata si viitorul mai tarziu. Cercul de iubire din jurul lor are rol protectiv.
Faceti cadouri bebelusi cu toata iubirea si puritatea sufleteasca de care sunteti capabili! Nu spuneti ca nu cunoasteti niciunul! Din pacate, exista bebelusi grav bolnavi, abandonati prin spitale pe care nu-i viziteaza nimeni. V-ati gandit ca ei cresc si nu au hainele lor?
E trist sa fii condamnat sa porti doar haine de spital. Acum va puteti deschide inimile si portofelele pentru bebelusii defavorizati, fiindca in timp ce unii sunt prea rasfatati, altii sunt prea rau loviti de soarta.
Hai, 10 costumase nu inseamna mult! Cele mai ieftine compleuri din magazinul de hainute pentru copii Minisboutique.ro costa 37 d elei, iar cele mai scumpe 50 de lei.
Poti face o lume mai buna investind in hainute pentru copiii din spitale sau cei din familii numeroase care poarta ceea ce ramane mic (chiar daca este rupt, decolorat, urat) de la fratii lor!
Uite, pentru fetite sunt adorabile compleul cu rochita rosie de 39 de lei pentru 3-6 luni. Rochita este decorata la mijloc cu margarete fiind completata de butusei si bascuta la culoare. In set intra si o pereche de pantaloni grosuti din bumbac 100%. Acelasi compleu in varianta roz-bombon este seducator, cordonasul din flori aplicate fiind multicolor. Compleul polar roz este potrivit pentru anotimpurile racoroase, costa 44 de lei si poate fi purtat de bebelusi care au 9-18 luni.
Exista si un compleu mixt cu blanita cu polar alb-bej, care costa 72 de lei si poate fi purtat de la nastere la 9 luni. Pentru baietei este recomandat costumul care-i face sa para domni in miniatura. Sunt adorabili bebelusii care au camasute si pantaloni cum au domnii! 50 de lei costa compleul alcatuit din camasuta cu dungi multicolore din poplin si pantaloni negri din poplin.
Compleu Pantalon si bluza cu guler de camasa maro 3-12 luni este in pas cu moda si costa 45 de lei.
As vrea sa stiti ca bebelusii sunt smecheri de tot si uneori stiu mai mult decat lasa sa se inteleaga. Ei simt cand sunt iubiti cu toata inima si cand cineva a investit in hainutele, jucariile si zambetul lor. Fie ca vorbim de copiii fratilor, surorilor, de copiii nostril sau ai cunoscutilor, fie de cei abandonati, haideti sa avem sufletele la fel de generoase ca ale lui Mos Craciun si sa le facem cadouri!
Minisboutique are produse seducatoare din bumbac 100% de care bebelusii se vor bucura si in care se vor simti in largul lor. Sa plasam acum comenzile, sa avem ce pune sub brad sau sa aprindem lumina bucuriei in ochii unui copil defavorizat!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *