Maini si picioare mai catifelate cu ajutorul unui incalzitor de ceara

Exista mai multe metode prin care femeile se epileaza pe maini si pe picioare. Preferate sunt epilatoarele, care devin din ce in ce mai bune si care le ofera femeilor o piele mai catifelata si care nu le afecteaza in niciun fel, chiar daca au piele sensibila. Cea mai des intalnita este inca epilarea cu ceara, la fel de usoara, dar care dureaza ceva mai mult. Mai exista si aparatele de ras, care au si acestea beneficiile dar si punctele lor slabe.
Epilarea cu ceara poate fi facuta atat de acasa cat si de la un salon de ingrijire personala, de catre personal cu experienta. Probabil ca stiti cu totii cum se realizeaza procesul, asa ca nu mai este nevoie sa explic. Voi spune doar cum se incalzeste ceara pentru depilare, cu ajutorul unui incalzitor de ceara un aparat nelipsit din saloanele de infrumusetare si ingrijire personala dar si din locuintele multor femei care stiu sa se eplieze foarte bine.
Un incalzitor de  ceara poate avea diverse dimensiuni, volum pentru ceara care trebuie topita, temeratura si putere. In magazinul Trendis putem vizualiza mai multe tipuri de incalzitoare ceara si ne putem achizitiona produsul dorit, fie pentru uz casnic, fie pentru o afacere. Pentru uz casnic este sufient un incalzitor de dimensiuni si putere mai mica, multe femei folosind ceara traditionala, care se topeste si la temperaturi mai mici, mai jos de 80 de grade. Orice model de incalzitor are si un termostat cu ajutorul caruia putem seta temperatura dorita, in functie de tipul de ceara pe care il folosim. In magazinul Trendis gasim de la incalzitoare de unica folosinta si incalzitoare care sunt perfecte pentru uz casnic pana la incalzitoare care sunt destinate exclusiv saloanelor de infrumusetare. Unele aparate prezinta mai multe orificii de topire, de la ceara la borcan pana la ceara Roll-on, cu volume diferite. Avem la dispozitie aparate cu o singura cuva de topire sau cu doua cuve de topire, acestea din urma fiind folosite in saloane, pentru uz casnic fiind perfecte cele cu o singura cuva sau cele de unica folosinta.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *