Sierra Madre a lansat conceptul unic inovativ #prinochidebebe

Bucuresti, 27 noiembrie 2017 – Sierra Madre, creatorul unui concept unic de materiale educative pentru copii, a lansat ieri la Lente Cafe seria unic de carti pentru stimularea dezvoltarii bebelusului denumita ”Prin ochi de bebe”. Conceptul se bazeaza pe o serie de cercetari stiintifice care arata cum contrastele alb – negru sunt cele mai puternice si mai usoare combinatii de culori pe care un copil le poate recunoaste inca din primele luni de viata. Utilizarea acestor contraste stimuleaza curiozitatea si activitatea creierului copilasilor cu varsta intre 0-12 luni, contribuind la o dezvoltare vizuala mai rapida si o mai mare claritate mentala.

Seria ”Prin ochi de bebe” este un concept inovator care include trei carti in format clasic (MelculZmeulFurculita & Lingura) si o carte pliabila ce poate fi desfasurata pe patut sau pe paturica (Armonica), toate adresandu-se familiilor cu copii cu varste cuprinse intre 0-12 luni si avand ilustratii in culorile alb – negru si alb-negru-rosu.

Cartile ”Prin ochi de bebe” fac parte din portofoliul Sierra Madre, editura independenta fondata de Kamil Ziegler, un tatic devotat si iubitor. Dornic de a intelege si a pasi in lumea copiilor lui inca de la nastere si de a contribui la dezvoltarea lor emotionala si cognitiva, Kamil a cautat sa inteleaga universul bebelusilor, citind numeroase studii si carti. In acest fel a luat nastere prima carte cu imagini contrastante pentru bebelusi care ne ajuta sa intelegem si sa privim lumea din perspectiva lor. In Polonia cartile cu contrast ridicat au ajuns sa fie nelipsite din trusoul bebelusului – fiind printre cele mai fancy cadouri. Setul de carti se adreseaza familiilor care doresc sa-si sustina copiii in dezvoltarea lor emotional cognitiva, dar mai ales ajuta intreaga familie sa perceapa lumea prin ochii noului venit in familie.

Img3(2)

Scopul nostru este ca, prin intermediul cartilor, sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor copiilor, permitand familiilor sa petreaca impreuna timp de calitate chiar cu bebelusii lor, oferindu-le acces la lumea micutilor. Acest concept a fost un suport in dezvoltarea copiilor mei si astfel am gandit extinderea lui sub forma cartilor utile tuturor copiilor. Dupa sase ani de la lansare, seria de carti a ajuns acum a fi nelipsita din trusoul bebelusilor din Polonia si ne dorim sa facem acelasi lucru si in Romania“, a declarat Kamil Ziegler, fondatorul Sierra Madre.

Fiind prezenta ca invitat special la evenimentul de lansare, Claudia Jimeno-Betrand, psiholog, specialist in Comunicare Relationala si Dezvoltare Personala, Fondator al Centrului AmaneSer a mentionat: ”Prin Ochi de Bebe le permite parintilor sa inteleaga mai bine cum bebelusul vede si percepe lumea, astfel putand fi alaturi de el intr-o maniera mai empatica, ceea ce pune o baza solida in dezvoltarea psihica si relationala a copilului”.

Printre partenerii alaturi de care Sierra Madre se lanseaza pe piata din Romania mentionam: Centrul AmaneSer, Biogenis, Rolcris – distribuitor eMag.ro, MotherHood Bucharest, Blogul Jurnalul unei mame – realizat de Aura Angheliu, blogul Crestemsicalatorim.com s.a., lista de parteneri fiind deschisa tocmai in ideea de a contribui la dezvoltarea echilibrata a copiilor.

Img2(2)

Cartile pot fi achizitionate pana pe 24 noiembrie de la Gaudeamus, la standul 18 din cadrul Romexpo, unde Sierra Madre participa ca invitat al editurii Tritonic, urmand a fi disponibile atat prin retelele mari de distributie online, cat si in cele mai cunoscute librarii.

Despre Sierra Madre

Sierra Madre este un start-up infiintat in Polonia, la Varsovia, in anul 2011, ca editura de carti si alte materiale educative pentru copii. Renumele editurii a fost cladit pe idei inovatoare pentru dezvoltarea copiilor, sustinute de medici, psihologi si alti specialisti din domeniu. Mai multe detalii despre concept aflati la: www.sierramadre.ro,

Facebook: https://www.facebook.com/PrinOchideBebe/ #PrinOchideBebe

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *