Trucuri pentru o bucatarie mai mare

Fie ca iti place sa gatesti foarte mult, fie ca nu, bucataria este locul in care vei sta mare parte din timpul pe care il petreci acasa. Din acest motiv, aceasta camera trebuie sa arate impecabil din toate punctele de vedere. Insa, ce faci atunci cand aceasta are dimensiuni nu atat de mari pe cat ti-ai dori tu? Cauti modalitati prin care aceasta sa para mai spatioasa! In cazul in care crezi ca aceste modalitati nu exista te sfatuiesc sa citesti continuarea acestui articol deoarece voi prezenta cateva trucuri prin care poti face ca bucataria ta sa para mai spatioasa decat este in mod normal.

Mobila la comanda este primul truc pe care trebuie sa il urmezi in cazul in care vrei ca bucataria ta sa fie mai spatioasa. Prin apelarea la mobila bucatarie la comanda vei putea alege doar corpurile de mobilier de care ai nevoie in bucatarie precum si modul in care acestea sa arate atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere calitativ.

Culorile predominante din bucatarie sunt un alt truc ce trebuie pus in valoare pentru a-ti atinge obiectivul, si anume de a crea impresia unei bucatarii mai spatioase decat este in mod normal. In acest sens, recomand utilizarea culorilor deschise, calde, placute, care sa straluceasca cat mai mult posibil.

Utilizarea electrocasnicelor incorporabile este un alt truc foarte eficient atunci cand vrei sa creezi impresia unei bucatarii mai spatioase decat este in realitate. Pentru ca acest truc sa fie si mai eficient, utilizeaza doar electrocasnice cu suprafete cat mai lucioase.

Nu in ultimul rand, lumina joaca un rol extrem de important in crearea impresiei de bucatarie mult mai spatioasa decat este in mod real. Pentru ca aceasta iluzie sa se creeze, utilizeaza un sistem de iluminat cat mai puternic fara ca acesta sa devina obositor pentru ochi. De asemenea, cat mai multa lumina naturala este un alt truc care cu siguranta te va ajuta sa creezi iluzia unei bucatarii cat mai spatioase.

In concluzie, in cazul in care ai o bucatarie mica din punct de vedere a dimensiunilor nu este cazul sa disperi ci este cazul sa pui in aplicare cat mai multe trucuri pentru a crea impresia unei bucatarii mai spatioase decat este in realitate.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *