Moda si lux doar pe perloro.ro

Perloro este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli . Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recunoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.

Ghibli isi are denumirea de la un vant exotic, simbolizand putere, forta, viteza, schimbare , descoperirea noului si chiar integrarea in acesta.
Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia noastra va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata.

Inca din 1968, Ghibli s-a dezvoltat in Toscana, regiunea unde se regasesc tabacariile si fabricile celor mai renumite case de moda. Pasiunea binomului creativ Piero Manzi si Maura Cioni, fondatorii companiei, a evoluat prin dedicatie, prin perfectionarea continua a modelelor, culorilor, formelor si prin alegerea materialelor de cea mai buna calitate.

Fiind rezultatul a peste 40 de ani de cercetare, atentie la detalii si exigenta, Ghibli promoveaza  un stil unic, high-end, atemporal si inconfundabil. Gentile si accesoriile Ghibli au un foarte mare succes international in magazine din intreaga lume:  Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia, Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita si Polonia.

Incepand din anul 2000, Maura Cioni introduce un nou concept de design: accesorizarea gentilor cu cristale si materiale suflate cu aur de 24 karate, densitate 0.10 microni. Lina de ultra-lux completeaza colectiile de zi, casual sau elegant, de seara sau de calatorie. In ultimii ani Ghibli a introdus linia Revolution, adresata celor care au un stil casual, insa care apreciaza distinctia si detaliile.

Unici in Italia prin modul de productie, artizanii Ghibli coloreaza manual pielea de piton din care sunt confectionate gentile. Procedeul de obtinere al pigmentilor deriva din tehnicile antice ale alchimiei, astfel incat produsul final are un colorit unic si special.

Gentile de tip messenger au o istorie indelungata, fiind un model clasic, ce este intotdeauna in tendinte. Designul minimalist ii asigura in acelasi timp o excelenta versatilitate si o foarte buna functionalitate.

Indragite de-a lungul timpului, gentile de tip messenger complementeaza cu succes atat un outfit lejer de zi, cat si o tinuta pretentioasa de seara.

De asemenea ,modelul de tip shopper este extrem de versatil si de incapator. Pentru zilele aglomerate, acesta este extrem de functional, designul este minimalist, asortandu-se usor cu orice tinuta.

Gentile Ghibli sunt lucrate manual in Italia, cu o foarte mare precizie. Pielea naturala de piton, captusita la interior, este evidentiata sublim de accesorizarea cu metal auriu sau argintiu. Gentile sunt lucrate handmade in atelierul din inima Toscanei, fiind pictate exclusiv cu pensula. Modelul “Transform” este un bestseller international, avand o istorie de 9 ani!

Fiecare geanta, portofel sau accesoriu are propria serie de fabricatie, alaturi de un Certificat de Calitate 100% Made in Italy.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *