Waterboyz.ro va fi prezent la ROMHOTEL, ediția a XXV-a

Anul acesta, Waterboyz.ro va fi prezenta la ROMHOTEL, cea mai importanta expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurant. Cunoscut drept cel mai de notorietate eveniment din sfera HoReCa, ROMHOTEL va avea loc in perioada 16 – 19 noiembrie 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Regasirea Waterboyz.ro printre expozanti nu este decat o alta dovada a profesionalismului si a calitatii ridicate de care se bucura produsele si serviciile oferite de catre intreaga echipa. Mai mult decat atat, Waterboyz.ro sustine dezvoltarea ideilor creative si incurajeaza invoatiile in domeniu prin deschiderea constanta de a fi mereu la curent cu noutatile de pe piata.

ROMHOTEL, ajunsa la editia a XXV-a, reprezinta o platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare,

La ROMHOTEL, companii din Romania si din strainatate expun piese de mobilier si echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HoReCa, dar si competitii de barista profesional, cooking showuri organziate de chefi celebri din strainatate, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Astfel, Waterboyz.ro se bucura la maximum de onoarea de a participa la acest eveniment, urmand sa prezinte o parte din produsele de top pe care le ofera. Totodata, nu vor lipsi planurile de afaceri deja realizate, ce au condus catre dezvoltarea unor noi businessuri, care se bucura de sustenabilitate si succes.

Pe de alta parte, echipa Waterboyz.ro va transmite acelasi set de principii dupa care se ghideaza intreaga echipa, la baza tuturor actiunilor fiind profesionalismul si grija pentru nevoile clientului. De asemenea, fiecare actiune intreprinsa de echipa se afla in deplina concordanta cu misiunea si viziunea Waterboyz.ro.

Daca esti interesat sa fii la curent cu toate inovatiile din domeniul HoReCa si sa afli primul despre noile oportunitati de antreprenoriat, te asteptam la ROMHOTEL pentru o discutie sincera si reala.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *