Rent-a-car Otopeni, partenerul tau de drum

Fiind conducator auto si facand saptamanal zeci de drumuri in toata Romania stiu cat de greu este sa ramai pentru cateva zile…o saptamana fara masina. Intr-o astfel de situatie nu ai pute decat sa faci o pauza pana cand masina iti vine de la service sau de la reprezentanta. Eu personal, dupa ceva cheltuieli am decis sa-mi mai cumpar o alta masina pe care sa o folosesc cand cea principala nu imi va fi accesibila insa inainte de acest moment ma ganseam intr-o imposibilitate de fiecare data cand ramaneam fara masina.

Acest lucru de intampla acum ceva ani, pana cand a luat nastere Rent-a-car Bucuresti, o firma de inchirieri auto care m-a ajutat extrem de mult sa imi continui munca cand nu aveam acces la masina personala. Pe masura ce businessul s-a dezvoltat eu am avut sansa sa conduc din ce in ce mai multe masini diferite de la marci de top: Audi, BMW, VW sau Mercedes. Din cate imi mintesc, nu stiu sa fi avut vreodata probleme cu masinile imprumutate de aici iar performanta si aspectul acestora au fost mereu foarte bune fapt pentru cate multe persoane apeleaza zi de zi la cei de aici.

In cateva cazuri nu am putut merge personal la firma sa imi ridic masina, dar nu m-am ingrijorat pentru ca cei de la firma mi-au livrat-o acasa, si destul de rapid, tinanad cont de traficul din Bucuresti si de distanta la care locuiesc eu de agentia lor. Prima masina pe care am inchiriat-o de la Rent-a-car Bucuresti a fost un Ford Focus, un model mai vechi insa in stare perfecta de functionare. Am aflat ulterior ca nu ar fi avut cum sa am vreo problema cu masina pentru ca toate autoturismele de aici sunt verificare regulat pentru a prevei eventualele probleme tehnice care ar putea aparea asa ca la urmatoarele inchirieri mi-a fost mult mai usor.

Totodata, aici nu doar ca poti sa inchiriezi o masina, dar poti sa inchiriezi o masina potrivita nevoilor tale, sarcina pentru care si angajatii de pot ajuta de indata ce le spui pentru ce ai avea nevoie de un autoturism.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *