Ediția fashion a PocketBook Touch HD – perfecțiunea în roșu

PocketBook prezintă noua sa vedetă în tendință cu moda – ediția fashion a PocketBook Touch HD, într-un roșu rubiniu foarte atractiv. Noul PocketBook Touch HD Ruby Red a fost conceput în tendință cu moda pentru a asigura un confort fără cusur al cititului și pentru a vă colora viața.

PocketBook Touch HD Ruby Red

PocketBook Touch HD Ruby Red

Noul dispozitiv e-reader a fost conceput într-o culoare exclusivistă, reprezentativă pentru tradițiile clasice ale stilului sofisticat, care reflectă, în același timp, cele mai noi tendințe în modă. Elegantul roșu rubiniu stimulează noi dorințe și visuri.

La fel ca modelul de bază, splendidul PocketBook Touch HD Ruby Red prezintă o serie de caracteristici moderne princ are asigură un e-citit luxos. Noul dispozitiv e-reader dispune de un ecran multi-senzor infraroșu E Ink Carta cu rezoluție HD (1072 х 1448) și 300 DPI, garantând un contrast și o claritate sporită a paginilor de e-carte. Iluminarea frontală cu led-uri încorporată conferă libertate și plăcere cititului în orice condiții de iluminare.

Cei cărora le place să asculte cărți audio sau să asculte muzică în timp ce citesc vor aprecia foarte mult funcțiile audio încorporate. PocketBook Touch HD Ruby Red acceptă formatul mp3 și un conector audio standard de 3,5 mm. Un fond muzical bine ales va amplifica impactul emoțional al cărții.  O altă funcție prețioasă este Text-to-Speech (text în voce), care convertește textul scris în text vorbit. Acest lucru înseamnă că dispozitivul e-reader poate transforma în text vorbit orice fișier text având unul dintre formatele acceptate.

Pentru a stoca biblioteca digitală și colecția de cărți audio a utilizatorului, dispozitivul e-reader a fost înzestrat cu o memorie internă de 8 GO și un slot pentru card microSD (de până la 32 GO). PocketBook Touch HD Ruby Red acceptă 17 dintre cele mai populare formate de carte fără conversie, precum și 4 formate grafice (JPEG, BMP, PNG, TIFF).  În plus, biblioteca  PocketBook Touch HD Ruby Red conține 97 de e-cărți gratuite preinstalate în 14 limbi, printre care 8 în limba engleză. Dicționarele preinstalate Abbyy Lingvo® sunt esențiale în cazul citirii unor cărți în limbi străine.

Dispozitivul e-reader compact având dimensiunile de 113,5 x 175 x 9 mm și o greutate de 180 g este perfect în orice situație – în timpul călătorilor, la birou sau acasă. Se așază confortabil în palmă datorită carcasei fine și a zonei de facilitare a prinderii cu găuri de pe spatele dispozitivului. Pe panoul frontal se găsesc butoanele ergonomice de întoarcere a paginilor, care pot fi utilizate împreună cu ecranul tactil pentru a asigura confort maxim în utlizarea dispozitivului.

Cu ajutorul Wi-Fi-ului încorporat și a serviciilor Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync și PocketBook Cloud, puteți transfera orice conținut electronic pe dispozitiv rapid și cu ușurință, fără a-l conecta la un calculator.

Faceți cunoștință cu PocketBook Touch HD Ruby Red – noua vedetă în pas cu moda!

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

About PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producători mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost înființată în 2007, iar sediul acesteia este situat în Lugano (Elveția). Produsele PocketBook sunt vândute în 35 de țări din întreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vândute până în prezent. Cu mixul său de hardware de calitate, software unic și design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informații găsiți pe www.pocketbook-int.com

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *