Noblesse Interiors, partener Elle Decoration Romanian Design Awards 2017

Profita de ultima zi de inscrieri la ELLE Decoration Romanian Design Awards 2017, eveniment realizat in parteneriat cu Noblesse Interiors! Cele mai populare premii internationale de design interior si de obiect pot ajunge si in portofoliul tau! Esti designer, arhitect sau scenograf si ai un proiect foarte frumos realizat in ultimii doi ani? Inscrie-ti proiectul aici (www.elle.ro/decoration) in perioada 15 – 31 august 2017.
Noblesse Interiors, partener Elle Decoration Romanian Design Awards 2017
Noi, Noblesse Interiors, partenerul ideal al arhitectilor si designerilor, sustinem anul acesta arhitectii si designerii deoarece credem in proiectele lor!

Decernarea si gala premiilor va avea loc in luna octombrie in cadrul showroom-ului Noblesse Interiors, gazduit in interiorul Palatului Noblesse, un concept unic in Europa.

Despre Noblesse Interiors

Noblesse Interiors este brandul care aduce in Romania frumusetea si unicitatea celor mai importante colectii pentru design interior si creeaza interioare unice si pline de valoare. Motto-ul nostru: Add value to your lifestyle!

Oferim servicii complete de design interior sau pentru achizitia de mobilier, corpuri de iluminat, sanitare si placari, textile si decoratiuni pentru proiecte rezidentiale, office-uri si Horeca.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *