Pardoselile flotante sunt utilizate in general pentru caldirile moderne de birouri, find instalate la o inaltime variabila. Aceasta trebuie sa se potrieasca cu materialele care vor fi amplasate dedesubtul ei. Pardoseala flotanta a devenit foarte folosita datorita functionalitatilor sale. Cu ajutorul ei se realizeaza o distributie a aerului mult mai eficienta, avand astfel o racire mai buna a cladirii in care va fi instalata. Este formata dintr-un cadru de metal care sustine panourile detasabile, acestea putand fi fabricate pe orice dimensiune dorita. Pe acest tip de pardoseala se poate aplica orice tip de finisaje, de la gresie pana la covoare PVC sau laminate in functie de design-ul dorit, lucru care poate fi oferit de cei de la Floor Consulting , care ofera un sprijin tuturor celor care doresc sa-si modernizeze spatiul in care isi desfasoara activitatea. Scopul acestor pardoseli flotante este acela de a crea spatii mai flexibile si durabile, se pot monta sisteme de incalzire sau racire, intretinerea cadirii fiind mult mai putin costisitoare, deoarece necesita un consum mai redus de energie in comparatie cu alte resurse. Instalarea unei astfel de pardoseli poate schimba comportamentul termic al spatiului in care este instalata, aceasta se realizeaza in functie de nevoile si planul pe care clientul il prezinta la inceputul proiectului. Avantajul principal al pardoselii flotante este acela ca pot fi schimbate numai anumite piese daca vor aparea defectiuni din diferite cauze. In cladirile moderne se opteaza pentru o pardosela flotanta la inaltimi diferite, iar in anmite locuri, oameni pot trece pe sub ele fara niciun fel de pericol, fiind montate chiar si sisteme de iluminat in ele. Montajul unei astfel de pardoselii trebuie sa fie executat in mod corect pentru a prevenii eventualele situatii neplacute, de obiei de apeleaza la o firma specializata in domeniu, precum cei de la Floor Consulting, care vor stabilii in ce parametrii este potrivit sa se desfasoare acesta instalare. Modelele de padoseala flotanta sunt diverse, astfel ca pentru unele personalizate se pot alege cele cu design simplu, finisate ulterior cu modelul dorit de catre fiecare client. Utilitatea unei pardoseli flotante a fost testata cel mai adesea in spatiile comerciale, unde majoritatea arhitectilor opteaza pentru acest tip de finisaj deoarece implica mai putine costuri, pot ascunde anumite lucruri sub ele avand acces mult mai usor, asa ca majoritatea trag cablurile prin aceste pardoseli, izolandu-le. In cazul unei defectiuni se poate ajunge mult mai usor la problema intervenita. Spatiul dintre sapa de ciment si pardoseala permite ascunderea firelor instetice sau a tevilor, astfel incat activitatea sa nu fie impiedicata de aspectul inestetic al acestora in spatiile de birouri, cele comerciale si nu numai.

Pardoselile flotante sunt utilizate in general pentru caldirile moderne de birouri, find instalate la o inaltime variabila. Aceasta trebuie sa se potrieasca cu materialele care vor fi amplasate dedesubtul ei.
Pardoseala flotanta a devenit foarte folosita datorita functionalitatilor sale. Cu ajutorul ei se realizeaza o distributie a aerului mult mai eficienta, avand astfel o racire mai buna a cladirii in care va fi instalata.

Este formata dintr-un cadru de metal care sustine panourile detasabile, acestea putand fi fabricate pe orice dimensiune dorita. Pe acest tip de pardoseala se poate aplica orice tip de finisaje, de la gresie pana la covoare PVC sau laminate in functie de design-ul dorit, lucru care poate fi oferit de cei de la Floor Consulting , care ofera un sprijin tuturor celor care doresc sa-si modernizeze spatiul in care isi desfasoara activitatea.

Scopul acestor pardoseli flotante este acela de a crea spatii mai flexibile si durabile, se pot monta sisteme de incalzire sau racire, intretinerea cadirii fiind mult mai putin costisitoare, deoarece necesita un consum mai redus de energie in comparatie cu alte resurse. Instalarea unei astfel de pardoseli poate schimba comportamentul termic al spatiului in care este instalata, aceasta se realizeaza in functie de nevoile si planul pe care clientul il prezinta la inceputul proiectului.

Avantajul principal al pardoselii flotante este acela ca pot fi schimbate numai anumite piese daca vor aparea defectiuni din diferite cauze. In cladirile moderne se opteaza pentru o pardosela flotanta la inaltimi diferite, iar in anmite locuri, oameni pot trece pe sub ele fara niciun fel de pericol, fiind montate chiar si sisteme de iluminat in ele.

Montajul unei astfel de pardoselii trebuie sa fie executat in mod corect pentru a prevenii eventualele situatii neplacute, de obiei de apeleaza la o firma specializata in domeniu, precum cei de la Floor Consulting, care vor stabilii in ce parametrii este potrivit sa se desfasoare acesta instalare. Modelele de padoseala flotanta sunt diverse, astfel ca pentru unele personalizate se pot alege cele cu design simplu, finisate ulterior cu modelul dorit de catre fiecare client.

Utilitatea unei pardoseli flotante a fost testata cel mai adesea in spatiile comerciale, unde majoritatea arhitectilor opteaza pentru acest tip de finisaj deoarece implica mai putine costuri, pot ascunde anumite lucruri sub ele avand acces mult mai usor, asa ca majoritatea trag cablurile prin aceste pardoseli, izolandu-le. In cazul unei defectiuni se poate ajunge mult mai usor la problema intervenita.

Spatiul dintre sapa de ciment si pardoseala permite ascunderea firelor instetice sau a tevilor, astfel incat activitatea sa nu fie impiedicata de aspectul inestetic al acestora in spatiile de birouri, cele comerciale si nu numai.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *