Lenjerii de pat noi la Asternuturisiprosoape.ro


Foarte frecvent comand online. Comand online cam tot ce am nevoie si in general, pentru fiecare produs in parte am un magazin favorit. Astazi vreau sa va vorbesc putin despre magazinul online de la care cumpar lenjerii de pat. De vreo 3 ani cumpar lenjerii de pat de la Asternuturisiprosoape.ro si sunt foarte incantata de ele. Au calitatea dorita de mine si un pret acceptabil.
De pe acest site poti cumpara si tu lenjerii de pat bumbac egiptean, lenjerii de pat bumbac, bumbac satinat si asa mai departe. Pentru a vedea modelele disponibile nu trebuie sa faci altceva decat sa intri pe site.

Eu tocmai am intrat si am vazut ca au in stoc lenjerii noi. Cateva mi-au atras atentia in mod deosebit.
Imi place foarte mult lenjeria de pat din bumbac satinat Clasy Leylak. Ea este din bumbac 100%, bumbac de cea mai buna calitate. Tesatura este din satin si imprimeul este unul floral. Aceasta lenjerie de pat este pentru doua persoane, ea avand urmatoarele dimensiuni: cearsaf de pat – 240 x 260 cm, fata de perna – 50 x 70 cm (4 bucati), invelitoare pilota – 200 x 200 cm. Ador pur si simplu imprimeul de pe aceasta lenjerie de pat si sincer iti spun, nu prea imi pot lua gandul de la ea. Si probabil nici nu mi-l voi lua pana nu mi-o cumpar.

O alta lenjerie de pat noua care mi-a atras atentia este lenjeria de pat Clasy Anrosen v2. E o lenjerie de pat din bumbac ranforce, de doua persoane. Imprimeul floral al lenjeriei imi da o stare de liniste atunci cand il privesc. Lenjeria este de culoare lila si are aceleasi dimensiuni ca la modelul anterior.
Pe Asternuturisiprosoape.ro gasesti o multime de modele de lenjerii de pat absolut superbe. Gama de produse este una foarte variata:cuverturi,pilote, prosoape bumbac, produsele sunt livrate intr-un timp scurt si daca ceva nu e cum ti-ai fi dorit, ele pot fi returnate in termen de 14 zile.

Mie imi plac mult aceste lenjerii de pat. Incearca-le si tu si bucura-te de lenjerii de pat de cea mai buna calitate.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *