Expoziția Internațională GastroPan – ediția a zecea Târgu Mureș, 19-22 aprilie 2018

Cea de-a zecea ediție a expoziției GastroPan , va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa . Cele patru zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului .
A devenit deja o tradiție ca noutățile din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa să fie lansate în cadrul expoziției GastroPan, eveniment ce marchează lansarea noilor tendințe și a inovațiilor în tehnologie, reunind sub același acoperiș cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, ingrediente și materii prime, accesorii, ambalaje, tehnologii și soluții IT.

Peste 21.000 de specialiști vizitează anual expoziția GastroPan, venind nu doar din România, ci și din Europa, dar și alte continente precum Asia sau America de Nord pentru a lua contact cu piața românească și soluțiile prezente aici.

După ce în 2017 expoziția a fost organizată la Sibiu, pentru cea de-a zecea ediție, evenimentul se întoarce la Târgu Mureș, acolo unde au fost organizate majoritatea edițiilor de până acum. Investițiile făcute în modernizare de către noua conducere a centrului expozițional de la Târgu Mureș, pun la dispoziția organizatorilor patru săli expoziționale îmbunătățite și pregătite să găzduiască o expoziție de talia GastroPan.

Și de această dată, expoziția își propune să se depășească așteptările specialiștilor din brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie , ciocolaterie, HoReCa, prin varietatea soluțiilor expuse și un program expozițional dinamic și atractiv.

Mai multe informații despre expoziția GastroPan puteți găsi pe www.gastropan.ro sau puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail info@gastropan.ro.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *