Ceremonii de Absolvire la Scolile MAI- Promotia 2017

Ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela DAN, a participat astăzi, 14 iulie a.c., la ceremoniile de absolvire la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”.

“Vreau să credeți cu tărie că fiecare dintre voi contează foarte mult pentru sistemul de ordine publică și siguranță națională. În acest domeniu este importantă echipa și mai puțin individul, însă nu trebuie să uităm că echipele sunt formate din oameni. Iar calitatea și profesionalismul oamenilor influențează decisiv performanța întregii echipe. Eu cred în potențialul acestei generații! Cred în fiecare dintre voi!”, le-a transmis ministrul viitorilor angajați ai MAI.

Astăzi au avut loc ceremoniile de absolvire la toate unitățile de învățământ ale MAI care pregătesc polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri, în total fiind vorba de 522 de ofițeri și 1.125 agenți.

Carmen Daniela Dan a apreciat că încadrarea promoției 2017 reprezintă încă un pas în îndeplinirea obiectivului MAI de reducere a deficitului de personal, care la acest moment este de aproximativ 20.000 de oameni, cele mai multe posturi neocupate fiind în Poliția Română.

”Acum, mai mult ca oricând, este nevoie de acest suflu proaspăt și de aceea vreau să vă asigur că vă așteptăm alături de noi, la noile locuri de muncă, cât mai repede! Și vreau să o spun cu subiect și predicat – Promoția 2017 a Ministerului Afacerilor Interne va fi încadrată până la finalul lunii iulie.” a menționat ministrul afacerilor interne.

DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Directia Informare si Relatii Publice Centrul de Presa al M.A.I.

Telefoane: 021/264.86.17 (oras) 11.707 (interior M.A.I.) E-mail: comunicare@mai.gov.ro

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *