Ce forme de ceasuri va plac?

Ne plac cu siguranta, ne dorim sa avem cat mai multe modele de ceasuri demana, cat mai diferite ca sa le putem accesoriza la tinute insa, trebuie sa ni le si permitem .

Bineinteles ca pentru o femeie un ceas de mana nu va fi niciodata de ajuns, ea isi doreste ca si in cazul pantofilor sau a gentilor sa aiba cat mai multe modele diferite.

In magazine vom putea gasi multe modele de ceasuri dama, sau si de barbati bineinteles ce au forme diferite, cele mai de intalnite sunt ceasurile care au forma rotunda, urmate de cele cu forma dreptunghiulara sau patrata.

Atunci cand suntem in postura de a alege un model de ceas, in cazul in care nu ne-am hotarat deja de acasa la ce forma vrem, cand vom fi pusi in fata lor nu vom sti cu siguranta ce sa alegem si ne va fi foarte greu.

Mie intotdeauna mi-au placut ceasurile cu forma rotunda si cred ca principalul motiv este acela ca in viziunea mea ceasul la origine a fost rotund, in plus mi se pare mult mai usor de citit ora la el.

Insa nu pot spune ca cele cu forma dreptunghiulara nu ma atrag din contra cele cu bratara metalica, de marime mica mi se par mult mai atractive dar si mai elegante decat cele cu forma rotunda. Acestea mi se par ca se potrivesc de minune sa le purtam si la un eveniment ce se desfasoara seara si trebuie sa avem o tinuta eleganta.

Vom putea gasi foarte multe modele de ceasuri, cat mai diferite de la Guess Romania, intr-adevar majoritatea lor au forma rotunda dar nici cele dreptunghiulare sau patrate nu vor fi de negasit in colectiile lor.

Daca nu stiti inca ce forma de ceas sa alegeti puteti intra pe ceasmania sa va faceti o idee in functie de model si apoi sa cumparati ceasul potrivit pentru voi.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *