Vara la birou mai plăcută, cu window graphics și floor graphics

Zilele lungi de vară petrecute la birou te lasă fără energie. Cu atât mai mult cu cât o parte din colegi sau din prieteni postează pe rețelele de socializare fotografii din diferite destinații exotice. Print outdoor îți poate fi de ajutor.

Printul digital s-a dezvoltat atât de mult încât putem vorbi, în zilele noastre, de culori strălucitoare obținute cu ajutorul cernelurilor ecologice și cu aparatură eco-friendly.
Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

Cu window graphics sau cu floor graphics te poți bucura de o atmosferă relaxantă în spațiul tău de lucru. Acestea sunt două dintre cele mai uzuale produse de print outdoor.

Print outdoor a devenit în ultimii ani un instrument esențial în marketing, în special de când i-a putut fi dovedită capacitatea de a genera calitate maximă și vizibilitate sporită cu minimum de efort și resurse și, mai ales, cu impact aproape zero asupra mediului înconjurător. Printul digital s-a dezvoltat atât de mult încât putem vorbi, în zilele noastre, de culori strălucitoare obținute cu ajutorul cernelurilor ecologice și cu aparatură eco-friendly.

Window graphics și floor graphics pentru mai multă culoare în biroul tău

Practic, print-ul floor graphics reprezintă un sticker care se lipește pe podea. Este obținut dintr-un material de primă mână, care să nu se șteargă cu ușurință dar care să se curețe fără efort. Cu un astfel de print floor graphics, poți personaliza cu brandul tău intrarea în spațiul comercial sau în birou. Poți crea reclamă în alte spații partenere sau, pur și simplu, poți da viață podelei din casă sau de la birou și poți crea imagini care să o înveselească.

Iar un print window graphics reprezintă o modalitate „cool” de print outdoor, de „îmbrăcare” a vitrinelor sau ferestrelor de la casă sau birou. Window graphics conferă vizibilitate și eleganță afacerii tale. Principalul avantaj dat de window graphics este dat de faptul că, din afară, oprește vizibilitatea în interior, dar din interior te poți bucura de lumina naturală a zilei.

Dacă vrei să descoperi și alte metode de promovare in și outdoor, în afară de window graphics, echipa noastră de profesioniști este gata să te ajute. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta pe e-mail: office@cube-media.ro, sau la numărul de telefon: 0799.734.600.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *