Verifica-ti alcoolemia din aerul expirat si nu urca la volan daca aceasta are o valoare interzisa de lege!

Campaniile impotriva alcoolului la volan si a consumului excesiv in general par sa fie din ce in ce mai prezente atat la televizor cat si pe internet, mutandu-se de ani buni si pe strada.
Verifica-ti alcoolemia din aerul expirat si nu urca la volan daca aceasta are o valoare interzisa de lege!
Pentru cei care au maturitatea si intelegerea necesara sa priceapa ca acest viciu nu aduce deloc lucruri imbucuratoare toate mobilizarile media si fizice desfasurate sunt de bun augur si potrivite acelor persoane care inconstienti, nu reusesc sa priceapa mesajul la adevarata sa valoare.

Pentru a stopa fenomenul de alcool la volan, Politia Romana instaleaza filtre de control in zonele intens circulate supunand la test orice sofer li se pare suspect. Prin utilizarea modelelor noi de alcooltest, numarul soferilor se imputineaza iar amenzile cresc.

Un alcooltester arata cu precizie cantitatea de alcool din aerul expirat, informatie cu ajutorul careia organul de politie poate aplica legea.

Aceste gadgeturi nu fac parte doar din ustensilele folosite de catre organele abilitate, ci sunt disponibile si pe piata, pentru cei care doresc sa aiba mereu siguranta ca petrecerea la care au participat le confirma faptul ca au consumat cateva pahare in plus si nu este cazul sa urce la volan. Un tester alcool porneste de la pretul de 29,00 lei si datorita dimensiunilor lui poate fi pus cu usurinta intr-o borseta, o geanta sau chiar atasat la cheile masinii.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *