Gheata carbonica de la www.dry-ice.ro si efectele speciale pe care le creeaza la evenimentele deosebite

In prezent, gheata carbonica a devenit nelipsita din cadrul evenimentelor speciale, indiferent ca e vorba de o petrecere privata, o nunta sau un botez. Efectul magic pe care il creeaza este iubit de toti spectatorii, astfel ca solicitarile celor de la www.dry-ice.ro devin din ce in ce mai numeroase in ceea ce priveste comercializarea de gheata carbonica, crearea fumului greu, precum si a ghetii carbonice din bauturi.

In ziua de azi, prezenta acestui efect de senzatie a devenit extrem de popular si aproape nelipsit din cadrul evenimentelor importante din viata oamenilor. Atunci cand se organizeaza o petrecere, nu se tine cont doar de meniu sau locatie, ci si de atmosfera. Astfel, starea de bine a tuturor celor prezenti este redata de cele mai multe ori de micile detalii ce fac diferenta, iar in acest sens gheata carbonica de la www.dry-ice.ro reprezinta cea mai buna solutie.

Descopera semnificatia magiei prin produsele comercializate de www.dry-ice.ro

Cel mai important pentru invitatii care iau parte la un eveniment important din viata lor este sa se simta bine. Micile detalii sunt cele care le induc acea stare de bine si le amplifica sentimentul de visare. In aceasta categorie se incadreaza cu succes gheata carbonica sau gheata uscata, dupa cum mai este si numita uneori.

Spre deosebire de gheata cu care suntem obisnuiti cu totii, cea carbonica de la www.dry-ice.ro nu este obtinuta prin inghetarea apei, ci se obtine din dioxid de carbon. Acesta trece din starea sa lichida in stare solida, deci mai exact in zapada carbonica. Cea din urma, de altfel, se preseaza extrem de bine, iar mai apoi poate lua forma unor granule, a unor blocuri sau a unor placi, fiecare de forme diferite.

In functie de preferintele si cerintele clientilor, specialistii de la www.dry-ice.ro vor comercializa gheata carbonica in orice forma si in orice dimensiune. Odata realizata solicitarea, livrarea comenzii va fi facuta in maximum 24 de ore, direct la adresa clientului.

Cu toate acestea, pentru ca produsul sa ajunga la destinatar intr-o stare absolut perfecta, specialistii de la www.dry-ice.ro au grija sa il transporte cat mai atent si profesionist posibil. De altfel, ei se ajuta de containere speciale sau de cutii termoizolante din polistiren. Odata ce aceasta a ajuns la client, cel din urma este indatorat sa o foloseasca exact in ziua in care i-a fost livrata. In caz contrar, gheata carbonica se va evapora foarte repede. De exemplu, dupa dupa declarata de specialistii de la Dry Ice Romania, O cutie de 18 Kg de gheata carbonica se evapora in aproximativ 3-4 zile din momentul in care a fost ambalata cutia!

Gheata carbonica comercializata este frecevnt utilizata, nu doar pentru a crea magie in timpul dansului mirilor sau a altor spectacole, ci si in bauturi, pentru transporturi medicale, pentru sablare, dar si in industria alimentara.

Pentru un plus de senzatie in cadrul oricarui tip de eveniment, profesionistii de la www.dry-ice.ro pun la dispozitia clientilor chiar si posibilitatea de a beneficia de sculpturi din gheata, artificii, lumini arhitecturale, dar si de a inchiria masini de fum greu cu gheata carbonica. Astfel, momentele vor capata o semnificatie mult mai deosebita, iar toti cei care vor avea ocazia sa admire magia creata de gheata carbonica, vor deveni mai plini de viata si mai impresionati de acele clipe.

Date de contact:

Dry Ice Romania

Telefon: 0720 888 333 / 0721 888 444

Program: Luni – Vineri, 9:00 – 19:00

Duminica: Inchis

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *