CicaSilver Spray 125 ml – Accelerează vindecarea rănilor !

CicaSilver Spray accelerează timpul de vindecare a rănilor, ulcerațiilor, escarelor, plăgilor chirurgicale inclusiv cele rezultate din chirurgia estetică, arsurilor; ulcerațiilor, înțepăturilor, arsurilor solare. Combinația unică de Argint micronizat, Acid hialuronic, Colagen din acacia, Vitamina E si Ulei de migdale, conferă produsului CicaSilver® Spray un grad superior de eficiență. Prin utilizarea CicaSilver Spray asupra rănilor vindecarea țesutului afectat se realizează în condiții optime, ferite de acțiunea agenților patogeni. Prin utilizarea acestui produs riscul rămânerii unor cicatrici inestetice după vindecare este foarte scazut.

CicaSilver Spray – Accelerează vindecarea rănilor !
SPD Star

Spray-ul CicaSilver® 125 ml este un dispozitiv medical considerat un adjuvant util in accelerarea vindecarii arsurilor, escarelor, leziunilor superficiale, cronice sau acute ale pielii.

Acidul Hialuronic, Vitamina E, Colagenul Acacia si Uleiul de migdale, prin proprietatile hidratante formeaza o pelicula – un sistem capabil sa hidrateze corect micromediul plagii pentru a asigura restaurarea tesutului, sustinand procesele fiziologice de regenerare a pielii. In această formula, Argintul micronizat are efect activ impotriva unei game largi de bacterii, fungi si virusi, reduce frecventa schimbarii pansamentului prin efect conservant, scade semnificativ riscul contaminarii plăgii cu MRSA (Staphylococcus aureus) si accelereaza vindecarea.

Indicatii de utilizare: Cicasilver® spray este un spray-pudra cutanat. A se pastra in flacon, in pozitie verticala. Apasati supapa de dozare si aveti grija ca orificiul sa fie indreptat spre portiunea care urmeaza sa fie tratata. Pulverizati de la 10-15 cm. A se aplica de doua sau de trei ori pe zi, pentru a crea un strat uniform de pulbere. Pentru utilizarea optima, inainte de aplicare, se recomanda curatarea plagii.

Compozitie: Acid Hialuronic, Colagen din Acacia, Argint micronizat, Vitamina E, Ulei de migdale, Silicon.

Atentionari: A se utiliza pentru uz extern. Utilizarea prelungita a produsului poate duce la aparitia unor fenomene de iritare sau sensibilizare locala. In acest caz, tratamentul trebuie oprit si consultat medical pentru tratament adecvat. A nu se utiliza pe leziuni ale pielii care nu sunt superficiale. In cazul utilizarii concomitente cu alte produse, verificati interactiunile. In timpul sarcinii si la copiii sub trei ani, produsul poate fi utilizat dupa consultarea unui medic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact accidental cu ochii, clatiti bine si consultati medicul.

Pericol: Aerosoli extrem de inflamabili. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este incălzit. A se pastra departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de foc. Nu pulverizati pe o flacara deschisa sau alte surse de aprindere. A nu se gauri sau arde, chiar si dupa utilizare. A se proteja de razele soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 500 C. A nu se utiliza altfel decat asa cum este specificat.

Conditii de depozitare: Se depoziteaza intr-un loc uscat, ferit de lumina, la o temperatura sub 250 C. Data de expirare a produsului este imprimata pe flacon.

Despre XmedORGANIKA
Urmare a unui ciclu de 3 audituri efectuate în perioada 19.10.2015 – 18.07.2016 de către organismul de certificare SGS United Kingdom, SPD Star s.r.l. a încheiat cu succes amplul proces de recertificare ISO 13485 si CE 0120. Astfel, în momentul de față SPD Star s.r.l. este singura companie din România certificată pentru fabricarea produselor sterile din tifon și aplicarea marcajului CE 0120 pe aceste produse.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *