Eveniment Makroplast dedicat pavajelor ecologice Ecoraster și soluționării problemelor de pe piața românească

Aluterm Group a organizat, prin divizia Makroplast , evenimentul care să prezinte pavajele ecologiceEcoraster . Evenimentul a avut loc în data de 23 martie 2017 la sediul Aluterm din Cluj-Napoca și a adunat aproximativ 30 de invitați, dintre care: arhitecți, contructori, reprezentanți ai depozitelor cu materiale de construcții, dezvoltatori imobiliari, reprezentanți ai firmelor de amenajari spații verzi. În cadrul evenimentului s-a discutat importanța pavajelor ecologice, care sunt funcționalitățile și beneficiile acestora.

Eveniment Ecoraster

Eveniment Ecoraster

Ecoraster  și-a găsit loc în Makroplast, una dintre diviziile Aluterm Group care aduce pe piață soluții din 1993 destinate pieței de policarbonat, trape de fum și accesorii. Cifrele arată că sunt printre cei mai mari importatori de policarbonat din Romania, dar si cel mai agreat furnizor.

Evenimentul a pus în lumină lansarea pavajelor ecologice Ecoraser, produse în Germania. Ce este Ecoraser? O solutie pentru crearea depavaje permeabile, prietenoase cu mediul si eficiente din punct de vedere economic. Cu ajutorul sistemului lor, se economisesc bazinele costisitoare de retenție a apei pluviale și alte sisteme de drenaj și de infrastructură.

Aceste pavaje ecologice vin în ajutorul clienților cu soluții inovatoare. Sunt prietenoase cu mediu, despre care există o preocupare din ce în ce mai mare. Suprafața deschisă 95% este semnificativ mai permeabilă și permite un grad mai mare de infiltrare, nu absoarbe apa, astfel încât deterioarea pavelelor cauzată de îngheț să nu mai fie o problemă. Pavajele ecologice Ecoraster sunt ușoare, ceea ce permite un transport mai facil și mai economic, iar capacitatea de susținere rămâne una ridicată: (până la 800 t /mp). Comparativ cu celelalte pavaje, Ecoraster aduce soluții noi și un sistem mult mai facil.

Ce inseamnă toate acestea? Soluționarea problemelor pe care le întâmpină arhitecții, contructorii, dar chiar și reprezentanții depozitelor cu materiale de construcții (greutatea pavajelor). Makroplast caută să faciliteze utilizarea pavajelor, iar pentru asta a ales Ecoraster, unde instalarea este rapidă și ușoară (până la 100 m²/h pe persoană), fără a fi necesară utilizarea unor echipamente mecanice costisitoare.

Întreținerea acestora este una scăzută, nu necestită atenție sporită, iar garanția este de 20 de ani pentru o siguranță pe termen lung a produselor. Toate aceste probleme au fost dezbătute în cadrul evenimentului, dar, de asemenea, și o modalitate de soluționare prin pavajele ecologice Ecoraster. Un produs adus de Makroplast pentru dezvoltarea domeniului pavajelor ecologice în România.

Evenimentul Ecoraster a fost unul select, iar invitații au luat parte la o discuție restrânsă. Prezentarea Ecoraster a fost susținută de Peter Hendrikson, un reprezentant venit din partea producătorului Purus Plastics, urmată de o sesiune de întrebări.

BUCUREŞTI – Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ – Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *