Implantul dentar – cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor

Una dintre problemele cu care nimeni nu mai trebuie sa se confrunte in ziua de astazi este lipsa dintilor. Implantul dentar este solutia ideala pentru toti cei care s-au saturat sa fie stanjeniti atunci cand nu pot rade din toata inima sau nu pot sa ia masa in oras ca urmare a unei danturi incomplete.

In ce consta implantul dentar? Si cum poate avea cineva siguranta ca a ales cel mai profesionist dentist in Bucuresti , locul in care exista atat de multe clinici stomatologice si posibilitati nelimitate? Fiecare dintre aceste intrebari au si un raspuns, iar specialistii clinicii DrSerban ofera lamuriri in acest sens.

Implantul dentar – avantajele acestuia!

Este vorba despre procedura medicala ce consta in inserarea unui dinte artificial, in locul in care cel natural lispeste. Pentru a putea face asta, este necesar ca radacina noului dinte sa fie inserata in arcada dentara. In ceea ce priveste calitatea materialului si efectele acestuia, este vorba despre titan, un material 100% biocompatibil care se asimileaza rapid.

De dorit ar fi ca fiecare persoana interesata de acest procedeu sa caute un dentist in Bucuresti care sa foloseasca tehnici nedureroase si neinvazive. Spre exemplu, in cadrul cabinetului DrSerban tehnicile utilizate sunt de ultima generatie si au o perioada de vindecare si protezare mult mai redusa decat a celor efectuate in cadrul altor clinici.

De ce avantaje vine insotita aceasta procedura medicala? Spre deosebire de puntile dentare, care necesita pilirea dintilor invecinati pentru a putea fi realizata, implantul presupune inlocuirea unei singure coroane dentare. Asta inseamna ca integritarea danturii nu va avea deloc de suferit.

Cei care doresc pot sa alega sa schimbe proteza mobila cu una fixa, iar acesta este unul dintre beneficiile de care vine insotit implantul dentar.

Problema cu care atat de multi se confrunta in zilele de astazi si anume imposibilitatea de a zambi cu incredere oricand, este solutionata deoarece implantul prezinta avantaje si pe partea estetica. Cel mai convenabil este faptul ca nu se observa nici o diferenta sesizabila intre dintele artificial si cei naturali.

Dintii lipsa pot cauza adevarate probleme la nivelul cavitatii bucale. Medicii clinicii DrSerban din Bucuresti recomanda implantul dentar pentru ca acesta ajuta la prevenirea retractiei gingiilor, precum si la reabsorbtia osului maxilar. In comparatie cu celelalte tratamente stomatologice dezvoltate in acest scop, cel in discutie are o rata de succes maxima.

Ceea ce este cu adevarat impresionant consta in posibilitatea de a beneficia de un astfel de implant intr-o singura zi. Este vorba despre sistemul Fast & Fixed pe care il folosesc medicii acestui cabinet stomatologic din Bucuresti.

Acest tratament reprezinta cea mai buna solutie pentru pacientii edentati, care isi doresc sa ofere stabilitatea imediata dintilor. Astfel, intr-o singura zi acesti experti realizeaza extractiile si insereaza implanturi. Avantajul metodei consta in faptul ca astfel este permisa evitarea problemelor anatomice aditionale. Osul pacientului este folosit la nivel optim in vederea fixarii dintilor artificiali chiar in aceeasi zi cu operatia.

Asadar, implantul dentar se adreseaza tuturor celor care doresc sa realizeze mai bine masticatia, sa poata zambi fara a se simti stanjeniti si sa isi recapete increderea de altadata. In cadrul paginii drserban.ro sunt disponibile detalii complete cu privire la aceasta procedura medicala, pasii ce trebuie parcursi in acest scop si pretul aferent serviciului.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *